Haal meer rendement uit je event

Rendement uit evenement

Een event: effectief marketing- en communicatiemiddel

Bedrijven, verenigingen, beroepsorganisaties, businessclubs: elke organisatie die mensen bij elkaar wil halen en daarvoor een evenement of een serie evenementen organiseert. Dat doe je met een doel en als je dat goed doet, is het een effectief marketing- en communicatiemiddel. Maar mensen komen niet zomaar. Het organiseren van een event gebeurt veel te vaak ad-hoc, vinden wij. Dat kan anders, beter.

Waarom klanten of leden bij elkaar halen?
De organisatie van een evenement begint met het vaststellen van een doel en een planning. Er is veel tijd en ook geld mee gemoeid. Dus is het verstandig de vraag te stellen: wat wil je bereiken en hoe? Hoe ga je je plan uitvoeren en wie gaat dat doen? Welke stappen moet je nemen en in welke volgorde? Informeren, uitnodigen, registreren, bedanken en de follow-up. Daarbij helpen wij: in alle fasen.

Hoe haal je meer rendement uit je evenement?
Door je eeventorganisatie gestructureerd aan te pakken en gebruik te maken van een slim CMS en mobiele eventsoftware. Door bijvoorbeeld alle uitnodigingen digitaal te versturen en deelnemers online te laten registeren bespaar je tijd en kosten.

Online mogelijkheden, koppeling met CRM
Het gaat ons niet om de invulling van je evenement, maar wel om de organisatorische stappen en de processen. Daar zien wij jouw winst. Maak optimaal gebruik van de online mogelijkheden via een speciaal voor jouw ingerichte event website, een app en social media-kanalen. Gevuld met goede content, blogs, tweets en ander nieuws om bezoekers enthousiast te maken voor je event.

Onze event oplossing helpt je taken en acties zo gemakkelijk mogelijk uit te voeren: uitnodigen, aanmelden, registreren en de ontvangst van je gasten. Leg eenvoudig een koppeling met je CRM-systeem of database en gebruik de gegevens die je al hebt. En anders regelen wij dat. Grote voordelen: tijdsbesparing, real-time inzicht en op je event gerichte managementinformatie.

Hoe zit het met de follow up?
Met een goede follow up van je evenement houd je contacten vast. Leads worden klanten. Zo haal je meer rendement uit je evenement.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil je jouw event slimmer organiseren?
Bel of mail voor een gratis scan!